Behandlinger

Refleksterapi - ansigtszoneterapi

En ny og moderne behandlingsteknik, hvor hele kroppen via reflekszoner og punkter i ansigtet behandles for symptomer og sygdomme og derved bringes i balance.

Læs mere om Refleksterapi - ansigtszoneterapi...


Japansk Lift - Naturlig ansigtsløft

En unik behandling hvor der - med naturlige midler - arbejdes med årsagen til hudproblemer, ubalancer i hudens tilstand og derved mindsker rynker og giver en varig effekt.

Læs mere om Japansk Lift og Lift DE LUX - ansigtsbehandling...


Tibetansk neuro - fod refleksterapi

Det er en neurologisk teknik, som kan genoprette balancen i kroppen både fysisk, kemisk, biologisk og mentalt. I særdeleshed fantastisk til rygbehandling.

Læs mere om Tibetansk neuro - fod refleksterapi...


BABYER & BØRN zoneterapi
¤ Gaia Kids

En afslappende og nænsom behandlingsform, som styrker kroppen og giver balance og velvære. Blide tryk på barnet på ansigt, fødder og hænder. Børn og babyer nyder ofte at få zoneterapi og responderer utrolig godt på det! 

Læs mere om Baby og Børns behandling


Ved behandling med fodzoneterapi - må du IKKE have fodsvamp eller fodvorter!

Opdages det til behandlingen, tillader jeg mig ikke at udføre / færdiggøre den bestilte behandling grundet smittefare.

Forsinkelse / NO Show * KOMMER DU MERE END 15 MINUTTER FOR SENT TIL DIN AFTALE

vil aftalen blive aflyst som no-show. Med samme betaling som for sent afbud. Da en forsinkelse ellers vil gå ud over resten af kunderne samme dag.

Der tages forbehold for ændringer og eventuelle trykfejl. 


"Jeg har lidt i 10 år med en dårlig ryg. Som højgravid netop nu med virkelig store rygsmerter. Da det store pres blev for voldsomt at bære, har jeg søgt flere behandlingsmetoder både fysiske og alternative. Men det var efter mit besøg hos Gaia Treat at jeg endelig er blevet smertefri. Jeg er så taknemmelig og kan på det varmeste anbefale Gaia Treats ansigtszoneterapi og neuro fod terapi"

Oline


Lav din egen gratis hjemmeside hos NemmeHjemmeside