Refleksterapi - ansigtszoneterapi

NATURLIG BEHANDLING

Med Ansigts Refleksterapi - også kaldet ansigtszoneterapi eller avanceret zoneterapi - er det muligt at opnå forbedringer for muskelsmerter og spændinger, hormonelle samt stressrelaterede problemer, afhjælpe skader, balancere imunforsvaret og forbygge sygdomme.

Er behandlingsteknik, hvor hele kroppen via reflekszoner og punkter i ansigtet behandles for symptomer og sygdomme og derved bringes i balance. En meget afslappende behandling - for både børn og voksne.

Med Ansigts Refleksterapi er det muligt at foretage en analyse, der giver overblik over kroppens fysiske, kemiske og neurologiske dysfunktioner, således at man bliver i stand til at behandle årsagen til kroppens organiske, fysiske, kemiske og psykiske ubalancer og fejlfunktioner.

Formålet med at anvende denne specielle terapeutiske metode er ikke alene at forebygge sygdomme, men via bearbejdning af reflekszoner og -punkter i ansigtet behandles årsagen til, at sygdomme opstår, og det er muligt at  afhjælpe skader i hele kroppen og centralnervesystemet.

Ansigts Refleksterapi metoden er grundpillen i et større special-udviklet behandlingssystem - sammensat og videre-udviklet af Lone Sørensen, på baggrund af meget gammel og helt ny viden fra hele verden. Her benyttes både indianske, vietnamesiske og kinesiske metoder og zoneterapi af kroppen. 
 


Ved stimulering af neurologiske punkter i ansigt og på kranie sendes impulser via centralnervesystemet til hjernen, hvor neurotransmittere oplades og sendes videre til kroppens organer og kirtler. Herved reguleres alle kroppens processer.

Ansigts Refleksterapi afslapper musklerne i hele kroppen og aktiverer kroppens selvhelende processer. Under behandlingen påvirkes hormon- og lymfesystemet og udskillelsen af affaldsstoffer øges.

Ansigts Refleksterapi egner sig tillige fortrinligt til selvbehandling af smerter, spændinger (myoser, hævelser (ødemer), hovedpine, gigtsmerter - ja endog til igangsætning af brystmælk! Ansigts Refleksterapi er samtidig særdeles effektiv ved emotionelle/mentale ubalancer, som mange lider af i en stresset hverdag.

Undervejs i behandlingsforløbet kan gives anvisning i, hvilke punkter der med fordel kan stimuleres hjemme, så effekten af behandlingerne forstærkes. Efter første behandling tilpasses og målrettes behandlingen yderligere, så den er ”skræddersyet” til den enkelte klients behov. Behandlingen varer fra 1 til 2 timer afhængig af klientens behov. Første gang altid min. 1½ time så der både bliver tid til en indledende samtale og en grundig behandling.

 


Lav din egen gratis hjemmeside hos NemmeHjemmeside