Cosmofacial - ansigtsbehandling

NATURLIG HUDPLEJE
En unik behandling der går den naturlige vej og med naturlige produkter til en sund hud. En behandling der giver mulighed for varige forbedringer af huden, idet der arbejdes med årsagen til hudproblemer og mindsker rynker gennem en naturlig behandling og naturlige produkter. 

En naturlig kosmetisk behandling, med hensigten at rense og normalisere ansigtshudens tilstand. Der tages udgangspunkt i kroppens organiske og kemiske dysfunktion, som årsag til forandringer i ansigtets muskler, hud og væv.

Ansigtszoneterapi er mere end det vi hidtil har kendt inden for det aktuelle naturlige kosmetiske behandlingstilbud.

Hensigten er ikke kun at normalisere hudens tilstand, med også at opnå en bedre generel organisk, fysisk og psykisk tilstand. Sundhed afspejles i ansigtets kulør, hudens kvalitet og musketonus.

Under behandling anvendes 100 % rene og naturlige hybenprodukter samt naturligt uvasket bjergsalt.

Den manuelle behandling, i samarbejde med disse produkter, medfører at substanserne fra de naturlige produkter nemt bliver optaget igennem hud og vævets cellemembran.


Hybenprodukterne der er importeret direkte fra Patagonia i Argentina er ikke tilsat farve og konservering.

Cosmofacial behandlingen forener vitaminer, mineraler og aroma med en behandlingsmetode, hvor der ligges vægt på harmoni, balance, relax og skønhed.

Cosmofacial er skabt til den klient der søger en dybdegående og naturlig behandling.

Med Cosmofacial behandles hud, krop og sjæl.

KOSMETISK ANSIGTS ZONETERAPI
Fra et netværk af punkter, der alle har forbindelse til kroppens funktioner, er det muligt at regulere dysfunktioner i indre organer, lymfesystemet, hormonsystemet og den psykiske tilstand og dermed regulere årsagen til hudproblemer og hudsygdomme.

DER BRUGES UDSØGTE NATURPRODUKTER TIL BEHANDLINGEN!

HVORFOR ER DENNE METODE ANDERLEDES?
Følelsesmæssige tilstande påvirker menneskers hormonsystem og dermed huden. Med Cosmofacial bringes hormonsystemet/huden i orden. Under behandlingen foretages en grundig visuel og taktil analyse af den enkelte klients generelle sundhedstilstand. Med denne analyse er det muligt at tilrettelægge en individuel behandlingsplan, hvormed det er muligt at påvirke kroppens og dermed huden, vævets og musklernes tilstand.

Hensigten er ikke kun at normalisere hudens tilstand, med også at opnå en bedre generel organisk, fysisk og psykisk tilstand hos dig. 


Lav din egen gratis hjemmeside hos NemmeHjemmeside