Tibetansk neuro - fod refleksterapi

NATURLIG FOD BEHANDLING

 

Den Tibetanske fod terapi er en neurologisk teknik, som er udviklet af Lone Sørensen. Med teknikken kan balancen genoprettes i kroppen både fysisk, kemisk, biologisk og mentalt og opnåes gode resultater med lindring af alle former for nakke-/skulder- og rygsmerter.
 

Da metoden først kom frem i Tibet omkring 500 år f.Kr blev den udført direkte på rygsøjlen. Den ældgamle teknik er det seneste århundrede blevet studeret af læger i Argentina, som har klarlagt de mere nøjagtige forskellige neurologiske forbindelser.

"Praxis Vertebralis", som den Tibetanske Neuro-Fod Refleksterapi også bliver kaldt, er en teknik, der egner sig specielt godt i kombination med anden zoneterapi og behandlings teknikker. Metoden kan dog også bruges alene.

Med Tibetansk Neuro-fodrefleksterapi er det også muligt at korrigere kropsholdning og behandlingen har således stor indflydelse på det autonome nervesystem. Med behandlingen er det muligt både at stimulere og hæmme aktiviteten i nervesystemet, og den har vist sig at være særdeles effektiv til neurologiske problemer f.eks. efter hjerneblødninger, ved sygdomme i centralnervesystemet og ved neurologiske følger efter traumer f.eks. fantomsmerter i lemmer som følge af en ulykke samt til neurologisk behandling i almindelighed. 

 

Der er hverken bivirkninger eller kontraindikationer ved behandlingen. Men selv efter flere års sygdom kan der opnås forbavsende gode resultater.

Tibetansk medicin har 2.500 års historie bag sig og er et af de ældste medicinske systemer i verden. 

 


 

En ubevidst stilling kan forårsage skævheder og problemer. Dette kan således skyldes ændringer i knoglerne på grund af lammelser, brud, sammenfald i ryggen grundet osteoporose, Scheuermann eller asymmetriske forhold. 

Det kan dog også skyldes en forkert arbejdsstilling, traumer eller nervøse tilstande. Med Neuro-Fod Refleksterapi har du et fantastisk redskab til at korrigere disse tilstande. 

 

Posturologi som udgangspunkt

Ved behandling med Neuro-Refleksterapi tager vi udgangspunkt i Posturologi,- med en metode, der udelukkende udføres på fødderne. 
Når du behandler med Neuro-Fod Refleksterapi, opnår du, at hjernen registrerer og modtager korrekt information om kroppens stilling. Det er kun hjernen, der er så ressourcefuld til den opgave, uden at give nogen form for bivirkninger. 
Med Neuro- Fod Refleksterapi udnytter du den kapacitet, som hjernen er udstyret med fra naturens side

 

Bemærk! Du må ikke have fodsvamp eller fodvorter til denne behandling.Lav din egen gratis hjemmeside hos NemmeHjemmeside