Effektiv & afslappende behandling for Baby & Barn

 

 


Zoneterapeutisk behandling af både spædbørn og større børn. 

Formålet med behandlingen er at hjælpe ubalancer, smerter og uro. Give jeres barn et sund og stærk start på livet. Det er ofte effektivt at skabe forbedring og balance hos et barn, der får zoneterapibehandling, fordi deres system tager godt imod behandlingen, og fordi de ikke har haft ubalancen eller symptomerne i så lang tid, som voksne ofte har.

 

Hvorfor vælge zoneterapi til dit barn?

  • Baby/barn zoneterapi er en naturlig og afslappende behandlingsform hvor jeg med mine hænder forsigtigt trykker og masserer på ansigt, hænder eller fødder.
  • Behandlingen styrker barnets krop på en blid og nænsom måde og øger dit barns sundhed og velvære. Du vil ofte se god effekt efter tre til fem behandlinger – ofte hurtigere.
  • Babyer/børn nyder normalt at få zoneterapi.

 

Efter behandlingen

Vær opmærksom på, at efter behandling er det helt normalt, at barnet bliver træt og sørg for at barnet får rigeligt at drikke efter behandlingen.

Det er godt at give barnet ro til at sove, så behandlingen får lov til at lande i kroppen og dermed får optimale betingelser. Når jeres barn er færdig med behandlingsforløbet, vil jeg anbefale, at I kommer på besøg 1-2 gange om året for balance i kroppen.

Det kan være en god ide, at I som forældre, er opmærksomme på forandringer i adfærd eller motorik hos barnet. Lyt til barnets signaler og tilstand. Børn med særlige behov

Er en ny og moderne behandlingsteknik, hvor barnets krop via reflekszoner og punkter i ansigtet og hænder/fødder behandles for symptomer og sygdomme og derved bringes i balance.

En metode, der henvender sig til forældre som har vuggestue-, børnehave- og skolebørn med specielle behov.


Forældre kursus - hjemme behandling.

På kurset lærer du at afhjælpe dit barns mindre dysfunktioner ved anvendelsen af den helt naturlige, blide og meget effektive Ansigts Refleksterapi metode. Stimuleringen kan lindre og afhjælpe symptomer afledt af de forskellige dysfunktioner og forbedre psykiske og følelsesmæssige funktioner.

En metode, som nemt kan læres af både forældre og familiemedlemmer der til dagligt har børn med specielle behov. 


Lav din egen gratis hjemmeside hos NemmeHjemmeside