Om mig

Mit navn er Katerina,

er indehaver af Gaia Treat & Gaia Kids. Jeg er Refleks- og Temprana Terapeut, forældre træner, specialist i børnebehandlinger og hjælp til hjerneskader - og Mor ❤️ 
 

Jeg har dygtiggjort mig indenfor en bred vifte af avancerede zoneterapeutiske behandlinger. Bl.a. den meget effektive Refleksterapi / ansigtszoneterapi til både voksne, børn og babyer. Jeg er specialiseret i behandling på hjerneskadede klienter som Temprana Terapeut. 
 

Jeg arbejder primært i ansigtet og på kraniet men også på hænder og fødder. Refleksterapi kan hjælpe ubalancer i hele kroppen ved bl.a. at stimulere nervesystemet, organer, kirtler og hormonsystem m.m.

Jeg sørger for at finde årsagen og ikke symptomet på en sygdom/ ubalance i kroppen.

Afhængigt af hvor omfattende problemet er, kan det hjælpes i et behandlingsforløb.
Gigtsmerter, rygsmerter, hovedpine/migræne, iskias, akne, hoved og nakke spændinger, infertilitet problemer, nervesmerter, angst, ADHD, muskel og led smerter, fordøjelse, balance-og koordinationsproblemer, sensitivitetsproblemer, epilepsi og meget mere.

Som behandler er jeg nærværende, engageret, medfølende, smilende, og intuitiv.

Min behandlingsstil er blid, og jeg gør mig umage med at tilpasse hver behandling til den enkelte klient og dennes behov og ønsker.

Jeg har altid været interesseret i det menneskelige fokus og prioriterer ro og nærvær i min behandling, for netop at give dig den optimale oplevelse - og effekt, når du kommer i klinikken.  Kroppen besidder en imponerende evne til at helbrede sig selv, hvis den får de rette betingelser for det.

Hvis det ønskes, giver jeg gerne råd til hvad der kan gøres derhjemme for yderligere at støtte bedringen.Mere om Katerina

 

Grundlæggende er jeg meget nysgerrig - nysgerrig på livet og på de muligheder vores viden og verden tildeler os. Hvordan hænger vores liv sammen - fysisk, psykisk og sjæleligt.

På mine mange backpack rejser rundt om i verden, har jeg altid haft et meget menneskeligt syn på de forskelligheder der grundlæggende er omkring os og vores tilpasningsevne til de livsvilkår vi har.
Jeg er meget optaget af kroppens unikke måde at tilpasse sig de gældende omstændigheder og omgivelser.

Jeg har altid elsket at gøre en forskel i andre menneskers liv og har i mange år interesseret mig for den naturlige vej til balance.

Interessen for at helbrede kroppen med alternativ behandling, kom i særdeleshed under ligefrem invaliderende udfordringer ift. min ryg, som jeg i mange år søgte svar og løsninger på. Efter mange års søgen, begyndte jeg endelig at finde svar og løsninger på mange dele af det kropslige liv, én efter én. Det har givet mig en masse viden og erfaring, jeg kan trække på, hvor det er relevant.

Da jeg blev mor og pludselig en dag stod med et barn som var i store smerter og ubehag, søgte jeg igen den alternative behandlingsvej. Her fandt jeg et fantastisk forløb med zonebehandling for børn. Og det fik mig til at tage det sidste spring til at blive ansigtszoneterapeut selv. Det har været en fantastisk rejse at bruge mine egne oplevelser til at udvikle mig i den kropslige verden og til at forme mig til den behandler jeg er i dag.

Jeg er ambitiøs og har lært fra mit eget liv aldrig at give op – selv når det så håbløst ud.

Jeg videreuddanner mig løbende med deltagelse i relevante uddannelser, udvidede kurser og seminarer, hos Lone Sørensen. Her har jeg bl.a. ansigtszoneterapi, neuro Fod terapi, børn med særlige behov, Lysterapi og Cosmo Facial med. Og jeg uddanner mig fortsat løbende i dette vidunderlige univers også kendt under navnet SorensenSistems.
Det har givet mig de mest fantastiske helbredende og rette værktøjer til at tilpasse mine behandlingsmetoder efter mine klienters behov.

 


Lav din egen gratis hjemmeside hos NemmeHjemmeside