Japansk lifting og Japansk lifting de LUX

Naturligt ansigtsløft - en luksus ansigtsbehandling!

Japansk lifting er en fantastisk behandlingsmetode der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene, sorte rander under øjnene m.m.
Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linier reduceres, samtidig med at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.

Udover at det er en meget behagelig og afslappende behandling, så kombinerer Japansk Lifting ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.

De teknikker der anvendes er bla. lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv, der styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og ansigtets nerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet, men også kroppen.
Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, da behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akupunturpunkter, som påvirker kroppens energisystem.

Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Efter en kontinuerlig behandling vil Japansk Lifting reducere slap hud og forbedre hudens tekstur.

Fordele:

  • Reducerer rynker og dybe fuger
  • Foryngrer ansigtet
  • Forbedrer hud og muskeltonus 
  • Opfrisker huden
  • Eliminerer toxiner
  • Afbalancerer kroppens funktioner
  • Afstresser kroppen
     

Husk det er vigtigt at drikke rigelig med vand resten af dagen, da vandet hjælper kroppen med at rense ud!

Du kan evt. kombinere behandlingen med:

Japansk lifting de LUX

Naturligt ansigtsløft og lækker fodbehandling - synk ned og lad TIDEN VÆRE DIN den næste time og 45 min.

Du starter med at få en kort men vidunderlig zoneterapi på dine fødder. Her kan fokuseres på forskellige ønsker eller ubalander, balancering af dit immunforsvar, hormonel ubalance, bestemte organer eller andre ønsker ift. din sundhed. Herefter fortsættes den afslappende behandling med den populære og effektive ORIGINALE Japanske Lifting. En dejlig zoneterapeutisk ansigtsbehandling og naturligt ansigtsløft med masker og velvære med de lækreste olier. Mens svæver med i behandlingen ligger du puttet under et tæppe, og er du forbi i de kolde måneder på året - er der desuden varme i briksen". I knap 2 timer, er tiden helt din egen, og forkælelsen af din krop og sundhed i højsædet.

Hos Gaia Treat holdes klienterne varme
Der vil være varme i briksen (såfremt man ønsker det), og det er utrolig lækkert at lade sig 'putte' under behandlingen og bare blive forkælet!

Vigtigt ! Bemærk at du ikke må have fodvorter eller fodsvamp til denne behandling. Opdages dette under behandlingen udføres den ikke.

 


Lav din egen gratis hjemmeside hos NemmeHjemmeside